Torstaina 3.5.2018

Share |

Torstai 3.5.2018 klo 14:23


Uskollinen joukko hartaushetkessä mukana. Ailalle kaikui onnittelulaulu eilisen merkkipäivän johdosta. Hän on ollut uskollinen kävijä halki vuosien tässä torstaipäivässä.

Harvinaisen hyvä tunnelma sekä laulujen että puhujan muodossa. Eila Ahonen, Tampereen lyseon eläkkeellä oleva lehtori kertoi aikoinaan käyttäneensä täällä lukion oppilaita, jotka olivat olleet tähän paikkaan kovin tyytyväisiä ja ilahtuneita.

Puheenaiheena oli kasvojen kertomaa. Sillä jokaisella meillä on joko avoin tai sulkeutunut, iloinen tai surullinen katse.

Kukaan meistä ei ole nähnyt Jumalaa kasvoista kasvoihin, mutta Hän ilmestyy meille johdatuksen muodossa. Allekirjoittaneelle tupsahtaa yllättävästi avuntarpeessa olevia vanhoja tuttavuuksia lähes päivittäin.

Ja antaessaan saa, kuten sanotaan. Monet näistä vanhuksista ovat olleet todella iloisia nähdessään olemukseni, jonka koo elämän kirjo on ollut toisten huomioon ottamista. Jumala on aina etsivän vierellä ja hän tahtoo auttaa, vaikka emme sitä useinkaan tiedosta.

Näissä mietteissä tämän päivän anti

Torstai-Liisan kynästä